PRENUMERATION

En låda nötkött levererad direkt till din dörr fyra gånger per år.
Förfrågan görs i formuläret nedan.

köttlåda kopia.jpg

SÅ GÅR DET TILL

Som prenumerant får du en låda nötkött från våra rödkullor levererad direkt till din dörr fyra gånger per år. Lådan är färdigkomponerad och det enda du behöver göra är att bekräfta att du är hemma och kan ta emot. Du kan också göra tillval efter säsong, t ex ett halvt lamm eller en fläsklåda, och alltid toppa med extra nötfärs, en lammstek eller vår nygjorda salsiccia. Du förbinder dig att under ett år tacka ja till minst tre av de fyra lådorna - det är villkoret för gratis leverans. Men först får du förstås prova en gång. Så att du vet att du blir nöjd.

PRIS

Prenumerationslådan kostar 195 kr/kg och väger ca 7-10 kg. Du betalar med swish vid leverans, eller mot faktura direkt därefter.

INNEHÅLL

Prenumerationslådan innehåller 3 styckningsdetaljer - en ädel detalj, en stek och en bit kokekött och så ca hälften nötfärs. Som ädel detalj räknas rostbiff/rostasfilé, ryggbiff, entrecôte och oxfilé. Den ädla detaljen roteras under året så att du efter fem lådor har fått av alla delar. Principen för prenumerationen är att två till tre djur går till slakt och att köttet fördelas jämnt över lådorna. Lådornas innehåll utgår från detta, vilket gör att antalet av respektive detalj är begränsat.

LEVERANS

Vi levererar fyra gånger per år, alltså en gång per kvartal: i feb/mars, maj/juni, aug/sep och nov/dec. Vi påminner ett par veckor före leveranstillfället. Du bekräftar att du är hemma och gör tillval om du önskar. Därefter levererar vi till din dörr. Eller så hämtar du i butiken om det passar bättre.

PRENUMERATIONSFÖRFRÅGAN

 
Namn *
Namn
Leveransadress *
Leveransadress
Som vi kan nå dig på vid leveranstillfället.