IMG_8227

Matvandring 15 juni

  Den 15 juni     Kl. 10:00 - 16:00

Med David som inspirerande guide och Eva som kreativ kock, får du följa med på en vandring genom Sinarpsdalen. Vi berättar om landskapet, om vårt ekologiska lantbruk, om maten och om råvarorna – alltihop kryddat med en dos lokalhistoriska skrönor. Längs vägen kommer vi träffa korna, rödkullor och fjällkor, som är ute på sommarbete och kanske passerar vi även hönsen som är ute och sprätter nere i dalen. Det blir matstopp för förrätt, varmrätt, efterrätt och flera smakprover längs vägen. Råvarorna kommer förstås från vår egen butik och charkuteri och från odlare och mathantverkare i närområdet. Vandringen är 7 km lång och går genom ett kuperat och vackert landskap, med spår från många generationer tillbaka.

Upplägg

kl 10 Samling i butiken, Sinarpsvägen 164. Välkomstdricka med tilltugg.
Därefter ca 7 km vandring genom kuperad terräng. Bra skor och ”kläder efter väder” rekommenderas. Längs vägen gör vi ett antal stopp ute i landskapet med smakprover, smårätter, guidning och berättelser. Lunch serveras på ”lokal” (dvs med tak över huvudet och tillgång till toalett).
ca kl 16 Tillbaka i Sinarp.

Betalning

Vandringen betalas med kort, kontanter eller presentkort vid ankomst.

Anmälan är bindande. Avanmälan skall ske senast 1 vecka före vandringen. Uteblivet besök som ej är avanmält debiteras fullt pris.

Dåligt väder

Vid riktigt dåligt väder ställs vandringen in. Detta meddelar vi på kvällen innan (viktigt att du anger telefonnummer som vi kan nå dig på).

 Den 15 juni
 Kl. 10:00 - 16:00
 1 295,00 kr/person

Bokningsformulär

Har du bokat platser hos oss tidigare? Använd kundinloggningen längst ner så fyller vi i dina kontaktuppgifter.

1 295,00 kr


Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om händelser och erbjudanden!