Långt innan vi hade en butik ordnade vi vår första matvandring i Sinarpsdalen. Vi hade planerat att berätta om landskapet - om geografin, naturen, de historiska lämningarna - men fick frågor som handlade om lantbruket och vår verksamhet i Sinarp. Nu, flera år senare, är matvandringarna en återkommande aktivitet och har kompletterats med kortare guidningar, öppet hus, kurser och studiebesök. Välkommen att ta del av utbudet. Och hör av dig om det är något du saknar. Vi ordnar det säkert.

KURSER

Vi erbjuder grundkurser i korvtillverkning, pastejbakning och styckning av lamm, gris eller nöt. Matlagningskurser kan ordnas vid förfrågan.

Korvkurs - grundkurs 14 oktober

Korvkurs – grundkurs 14 oktober

  Den 14 oktober     Kl. 10:00 - 13:00

  Fullbokat    
  695,00 kr/person

UPPLEVELSER

Följ med på matvandring genom Sinarpsdalen eller en kortare guidning till kor och grisar. Prova på att vara bonde för en förmiddag, kom på kosläpp, ät en grillad salsiccia eller ge dig på egen hand ut i landskapet.

Matvandring i juli

Matvandring i juli

  Den 25 juli     Kl. 10:00 - 15:30

Med David som inspirerande guide och Erica som kreativ kock, får du följa med på en vandring genom Sinarpsdalen. Vi berättar om landskapet, om vårt ekologiska lantbruk, om maten och råvarorna – alltihop kryddat med en dos lokalhistoriska skrönor. Det blir matstopp för förrätt, varmrätt, efterrätt och flera smakprover längs vägen. Vandringen är 7 km lång och...

  16 platser kvar    
  980,00 kr/person

Matvandring i augusti

Matvandring i augusti

  Den 19 augusti     Kl. 10:00 - 15:30

  3 platser kvar    
  980,00 kr/person

Matvandring i september

Matvandring i september

  Den 23 september     Kl. 10:00 - 15:30

  24 platser kvar    
  980,00 kr/person

FÖRETAGSEVENT & STUDIEBESÖK

Hos oss kan du krydda konferensen, födelsedagsfirandet eller årsmötet med ett besök hos korna, en stund vid korvsprutan eller en smakprovning av gårdens charkuterier. Välkommen med din förfrågan!

Just nu finns det inga kommande evenemang.

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om händelser och erbjudanden!