Bjäre Rödkulla

Öppettider i påsk

Tisdag, onsdag, skärtorsdag & långfredag, 11-18
Påskafton, 11-15

   facebook.com/lindegrens.sinarp


Publicerat

» Lantbruksturism en växande trend HD
» Recept och vintips från Bjärehalvön Vinbanken
» Svenskt kött i absolut världklass Matlandet
» Miljöpris till ekologiskt lantbruk HD
Mer...

Bjäre Rödkulla - ett förstklassigt nötkött från Sinarpsdalen

Diplomerade av gastronomiska akademien

"för att med ekologisk uppfödning, eget slakteri, gårdsbutik och omfattande folkbildning räddat den utrotningshotade rasen Rödkulla". Läs mer

Årets Entreprenör på Bjäre - Lindegrens

 

Våra kurser

Vi anordnar korvkurser, pastejkurser, styckningskurser, grillkurser och matlagningskurser. Just nu har vi inga lediga datum, men läs mer och gör gärna en intresseanmälan här.

Matvandringar

Följ med på våra matvandringar i Sinarpsdalen. Vi berättar om landskapets fantastiska natur- och kulturvärden, om vårt ekologiska lantbruk, bjuder på en del lokalhistoriska skrönor och naturligtvis tankar om mat och råvaror. I matvandringarna ingår matstopp för förrätt (endast långa rundan), varmrätt, efterrätt (pralin och kaffe på korta rundan) och flera smakprovningar längs vägen.

Långa rundan tar ca 6 timmar, är 7 km lång och kostar 940 kr/pers. Korta rundan tar ca 3 timmar, är 4 km lång och kostar 840 kr/pers. Datum och tider och anmälningsformulär hittar du på www.matvandring.se


Kvartalsprenumeration

Välkommen som prenumerant – få en låda nötkött från Bjäre Rödkulla hemkörd till dörren en gång per kvartal. Anmäl dig här.