Fyrkant
Öppettider
Tisdag - Fredag: 11-18
Lördag: 10-14
Se våra säsongstider
Pil ritad med krita
Fyrkant
Hitta till Lindegrens
Lindegrens Öppettider

ÖPPETTIDER


Tisdag - Fredag: 11-18
Lördag: 10-14


Jul & Nyår

Tisdag 19/12 - Fredag 22/12: 11-18
Lördag 23/12: 10-14

Stängt julafton, juldagen & annandag jul.

Onsdag 27/12 - Fredag 29/12: 11-18
Lördag 30/12: 10-14

Stängt nyårsafton, nyårsdagen och 2 jan.

Onsdag 3/1 - Fredag 5/1: 11-18
Lördag 6/1: 10-14

Därefter öppet tors-fre 11-18 och lör 10-14.

Välkommen till Lindegrens

Ett ekologiskt jordbruk på Sinarpsdalens sluttningar utanför Båstad. Här betar kor av lantraserna fjällko och rödkulla. Här bearbetas jorden av bökande linderödssvin. Här stoppar vi korv, lufttorkar skinka och hängmörar kött från nöt, lamm och gris. Besök oss i butiken, på en vandring i dalen eller för att fira något med jobb eller familj.

Dags att boka julskinka

Julskinka, rullekorv, sylta, fårfiol, patéer, prinskorvar och pastejer. Det mesta av kött och ost och chark som du kan önska till julbordet hittar du hos oss. Beställ genom att maila till boka@lindegrens.se eller fyll i det bifogade formuläret och skicka till oss.

Boka helt eller halvt lamm.

Vi vill verkligen slå ett slag för lammkött på hösten. En hel sommar på grönbete ger mycket smak till köttet och nyttigt fett. Dessutom är tillgången god och alltså priset lägre än under resten av året. Så passa på! Boka idag. Följ länken eller boka@lindegrens se. Du blir supernöjd, vi lovar!

Livet i Sinarp

Den glada vardagen, det tunga slitet, de vackra vyerna, geggamojjan, de nördiga matsamtalen, de storslagna planerna, en flock djur på flykt eller en stilla stund med en kopp kaffe i solen - allt detta kan det innehålla - livet i Sinarp.

Att komma hem

 

image

Det här möts vi av ibland efter en lång dag hemifrån – en rad med småsura kor. En ganska hungrig flock som undrar ”ska vi spränga det här stänget eller kommer de hem nån gång?”. En dag som till exempel idag – David har kört ut lådor med nötkött till våra prenumeranter i Lund och… Läs inlägg

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om händelser och erbjudanden!